Fürdőkúra

A sós víz a vérkeringést serkentheti, méregtelenít, nyugtat, ellazít. A sónak nem csak allergia, asztma kezelésében van jótékony hatása. Mivel gyulladáscsökkentő hatású, hasznos lehet a fürdőkúra gyulladásos bőrproblémák esetén, csökkentheti az izom- és ízületfájdalmakat, ajánlott reumatikus panaszokra, túlterheltség, alacsony stressztűrés, nőgyógyászati problémák, gombás megbetegedések esetén. Az allergia, asztma hátterében álló gyakori lelki panaszok, stressz oldásához nagyszerű lehetőséget biztosít a tiszta, gyógyító, ásványi anyagokat tartalmazó Himalája-só fürdőkúrában való alkalmazása.

Fürdőkúrához ajánlott 40-50 liter 36-38 Celsius fokos vízben 1,5 kg sót feloldani. A házilag előállított gyógyító vízben körülbelül 30 percet célszerű fürdeni. A fürdőt 18-20 napon át ismételjük meg. Az ilyen töménységű vízben a mikroorganizmusok elpusztulnak, így a fürdővíz felmelegítve akár többször is felhasználható.
Nem csak allergia, asztma kezelésében van gyógyító szerepe a sónak. A tiszta, létfontosságú ásványi anyagokat tartalmazó Himalája-sóból készült fürdőkúra során szervezetünk felfrissül, megszabadulunk a stressztől és élvezhetjük a Föld több évezredes ajándékának, a sónak egész szervezetünkre kiható jótékony hatásait.

 

2011 asztma.eu | design: honlap-keresooptimalizalas.hu